VALVIK HYTTEGREND – Spennende hyttetomter like ved sjø på Randøy – 6 TOMTER SOLGT PÅ FÅ UKER !

Prisantydning: 990 000,-
Adresse: Valvik, 4130 Hjelmeland
FINN-kode: 183781594

Garasje/Parkering

Parkering på egen tomt og på felles parkeringsplasser.

Kort fortalt

Vi lanserer nå Valvik Hyttegrend, et helt nytt hyttefelt med store byggeklare hyttetomter i idyllisk område ved sjøen på Randøy, i Ryfylke. Det er allerede bygget båthavn og er både svaberg og strand like nedenfor tomtene. På Randøy og i Hjelmeland er det mange flotte turområder både sommer- og vinterstid. Gode solforhold. Mulighet for kjøp av båtplass i ønsket størrelse.

Beliggenhet

Eiendommen ligger landlig til på Randøy, like ved sjøen. Det er flott utsikt og gode solforhold. Kort vei til sjøen hvor det er god mulighet for å bade og fiske gjennom hele året.

Den landfaste øyen er et populært feriested. Dette skyldes nærhet til sjøen, den flotte naturen og kort reisevei for flere. Reisetiden fra Stavanger er ca 1 time. Er man glad i friluft, er det flotte turområder like i nærheten av hytten, samt fantastiske turområder innover i Ryfylke.

Fra eiendommen er det kort vei inn til Hjelmeland sentrum som kan tilby det meste man måtte trenge for et opphold på hytta.
Om vinteren er det kort vei til skiløyper både på Bjødnabu og i Lyngsheia (ca. 30 min), samt skimuligheter og alpinanlegg på Gullingen (ca. 1 time).

Tomtene 5, 7,8,9,10 og 12 er solgt.

Tomten

Tomteareal:
Tomt 01 : ca. 800 kvm
Tomt 02 : ca. 1 041 kvm
Tomt 03 : ca. 1 100 kvm
Tomt 04 : ca. 1 065 kvm
Tomt 06 : ca. 968 kvm
Tomt 11 : ca. 1 049 kvm
Tomt 13 : ca. 938 kvm
Tomt 14 : ca. 750 kvm
Tomt 15 : ca. 981 kvm
Tomt 28 : ca. 883 kvm
Tomtetype: Eiet tomt
Tomtene er priset fra 990 000,- til 1490 000,- leveres byggeklare med vei, vann, kloakk og strøm til tomtegrense. Det betyr at tomtene er grovplanerte med jordkledde skråninger.

Parkering

Parkering på egen tomt.

Diverse

Her kan utbygger Enkel Bygg oppføre akkurat den hytten du ønsker enten den er arkitekt tegnet etter dine ønsker og drømmer eller du finner en i katalogen til www.ranahytta.no
Mulighet for kjøp av båtplass i ønsket størrelse. Pris for båtplass er 70 000,- pr. brutto breddemeter. Hver tomt kan kjøpe inntil 2 båtplass med ønsket bredde.

Eiendom

Valvik, 4130 Hjelmeland
Gnr. 1 bnr. 156 i Hjelmeland kommune

Eierform

Selveier

Mer informasjon på Finn.no 

Andre aktuelle saker

Et gjestfritt paradis i Hjelmeland

Et gjestfritt paradis i Hjelmeland

Hvordan er det å ha hytte i Hjelmeland? Og blir det ikke kjedelig å fortsatt være på samme sted etter hvert som årene går? Det lurte vi på. Derfor inviterte vi oss selv på hyttebesøk til familien Jostein og Inger Wagle. Paret kjøpte hytte i Enkel Byggs hyttefelt i...

Bygg drømmehytten på Randøy i vakre Ryfylke

Bygg drømmehytten på Randøy i vakre Ryfylke

Kort om eiendommen 19 hyttetomter med flott og solrik beliggenhet på Randøy - 7 er allerede solgt.Sandangervågen Hyttefelt er et godt etablert område med flotte fellesområder ved sjøen med sandstrand, en koselig og usjenert badebrygge, fotballøkke og flotte...