Ledige stillinger

Kunne du tenkt deg nye utfordringer hos en trygg arbeidsgiver, hvor det er høyt under taket og mulighetene er mange? Ønsker du å jobbe sammen med en driftig gjeng?

ENKEL BYGG - ALT INNeN BYGG

Vi gjennomfører oppdrag av høy kvalitet innen flere områder. Kontakt oss for mer info.

Enkel bygg

Hvem er vi?

Enkel Bygg er et lokalt byggefirma med hovedkontor i Hjelmeland kommune. Vårt hjemmeområde er Hjelmeland, men vi gjennomfører prosjekter i hele Ryfylke. Vi utvikler mange spennende tomteområder for bolig og hytter. Vi påtar oss alle typer oppdrag og leverer tjenester av høy kvalitet innen områder som nybygg, tilbygg, rehabilitering, hus, hytter, tomteutvikling og totalentrepriser.

Vi opplever at stadig flere ønsker seg til Ryfylke, og det blir vi inspirert av. På de tjue årene vi har drevet, har vi bygd opp god kompetanse, men vi vet at vi ikke er ferdig utlært.

Ledig stilling

Daglig leder

Nå søker vi etter en ny Daglig leder, som ønsker å ta eierskap til Enkel Bygg’s videreutvikling. Vi søker etter deg som bidrar til å sikre effektiv drift, med høy kvalitet og fornøyde kunder. 

Ledige stillinger

Tømrere

Vil du være med på laget? Nå søker vi etter to nye tømmermenn, som ønsker å bidra til at Enkel Bygg når sine ambisjoner om vekst i Ryfylke.