Drømmer du om ny hytte i Ryfylke?

 

Hytta i Sandangervågen på Randøy er nå klar for salg.
Har du gått med en drøm om hytte i vakre Ryfylke?
Nå har du sjansen til å flytte rett inn og nyte den allerede denne sommeren.
Se hele prospektet med de flotte bildene av hytta og omgivelsene/beliggenheten på Finn.no.

https://www.finn.no/realestate/leisuresale/ad.html?finnkode=151622623

 

Mars – 19:

Her kommer en liten oppdatering. Tømrerne er nå tilbake for fult i Sandangervågen etter å ha fullført andre oppdrag. Hytta er ferdig utvendig og tømrerne er godt i gang med innvendig arbeid, for å bli ferdigstilt til sommeren. Er dette hytta du ønsker deg? Ta kontakt!

Desember -18:

Våre dyktige tømrere i Enkel Bygg er nå godt i gang med reisverket på ny hytte i Sandangervågen på Randøy i Hjelmeland. Denne hytten er for salg, ta gjerne kontakt nå om du er interessert. Da har du mulighet til å påvirke innredning, material og fargevalg innvendig. Det vil komme flere bilder underveis i byggeprosessen, så følg med. Hytta er på BYA 111m2 og BRA 137m2 over 2 plan og inneholder bl.a. 4 soverom, 2 bad, stue/kjøkken og loftstue.

Det er fortsatt flere attraktive tomter om du ønsker en annen hyttetype. Se prospektet for mer detaljer på: http://www.sandangervaagen.no

Tilbake

Enkel Bygg og Butikk AS

Vågavegen 4, 4130 Hjelmeland
Enkel Bygg på Hjelmeland i Ryfylke har erfarne tømmermenn som kan hjelpe deg med alle typer oppdrag, fra bygging av hus, hytte, tilbygg, garasje, rehabilitering og restaurering av bygg. Vi skaffer også tomter i Ryfylke.
©
KONTAKT OSS
Enkel Bygg og Butikk AS Vågavegen 4, 4130 Hjelmeland
TLF: 51 75 30 00